Anthony Hopkins va descriure com treballa en la sèrie "World of the Wild West"

El famós actor Anthony Hopkins, que molts coneixen dels innombrables papers de vilans traïdors i canalles, ara s'estan eliminant de la sèrie "El món de l'oest salvatge". Per trucar a aquest rol, un nom comú no seria correcte, sinó contradictori: és possible. Sobre com Hopkins, de 78 anys, va decidir treballar tan difícil, va dir en la seva recent entrevista amb HELLO!

Sir Anthony va parlar sobre el seu nou personatge

La sèrie "World of the Wild West" va començar a aparèixer recentment al canal AMEDIA Premium, però ja va tenir temps per interessar a molts. Hopkins interpreta a Ford, un brillant professor, un científic que podria crear un món de robots. A més, el seu personatge està inclinat a reflexions filosòfiques, la qual cosa la converteix en una persona increïblement interessant. Així que Sir Anthony caracteritza al Dr Ford:

"El meu personatge és una persona increïblement poderosa. Per cert, en aquests estic en la vida i la sort. Li encanta controlar tot i subordinar tot a les regles no escrites que ell mateix va plantejar. No és difícil jugar-me, tot i que totes aquestes qualitats no són pròpies de mi. En la meva vida em vaig a veure amb el flux, no gaire resistent. No puc prendre tot de debò, però Ford sempre és molt seriós. És un perfeccionista, i si entre nosaltres està boig. Tot i que hi ha una gran diferència entre nosaltres en els personatges, aquest metge em va donar una solució senzilla. Tot el que he de fer davant de la càmera és dir tot tipus de tonteries sobre la dualitat de la ment humana ".

A la pel·lícula, Anthony diu molt, així va comentar l'actor sobre aquesta característica del seu paper:

"El meu metge parla molt. Abans de la filmació, he d'aprendre una gran quantitat de text, però m'agrada. M'agrada formar la meva memòria. A la meva edat és molt útil ".

Hopkins va acceptar jugar a Ford, perquè els van oferir

A més del personatge interessant de Ford, l'entrevistador estava interessat en la qüestió del que va atreure a l'actor en el "Món del salvatge oest". Sir Anthony va donar una resposta força senzilla:

"Ja saps que sempre m'he irritat per les preguntes: per què vas acceptar jugar a la pel·lícula o què t'interessava a la pel·lícula? Són només estúpids. Potser us defraudaré ara, però he acceptat jugar a Ford perquè m'ha ofert aquest paper. Vaig trucar al meu agent i em vaig preguntar si volia fer un doctorat a la sèrie de televisió "World of the Wild West". Llavors vaig pensar que durant molts anys no havia aparegut a la televisió i, a més, és un salari molt bo. He acceptat. Més per a la meva decisió no val res. No vaig a mentir, que jugui al metge, perquè és un personatge complicat o sempre he volgut jugar. Perquè no és cert. Ford és realment una persona interessant, però no estic jugant per ell ".
Llegiu també

El que acaba amb el "Món del salvatge oest", Hopkins, no ho sap

Molts seguidors d'una cinta fantàstica sobre robots estan interessats en la qüestió del que acabarà amb el "Món del salvatge", però Sir Anthony no va poder respondre. Va comentar sobre aquesta situació:

"La sèrie no és una pel·lícula, quan llegeixes tot el guió i saps el que acaba la pel·lícula. Aquí teniu un treball completament diferent. Jo, igual que la resta dels actors, vaig rebre el guió de la propera sèrie abans del rodatge. De vegades li vaig preguntar al director: "Quin és el problema? Per què passa això? I què veuré? ", Però aquesta és la sèrie, que no em donen una resposta a les meves preguntes. I tu saps, fins i tot m'agrada aquest misteri. El "món de l'oest salvatge" està ple de sorpreses i les sorpreses sempre són grans ".