Kim Kardashian va decidir alliberar una línia de roba interior amb un nom escandalós

El famós Kim Kardashian, de 37 anys d'edat, continua desenvolupant-se com una dona de negocis. L'altre dia va anunciar el llançament d'una col·lecció de roba interior, que va ser nomenada Kimono Intimates. Els representants de Kim ja han presentat documents per al registre d'aquesta marca comercial, però només molts admiradors amb aquest nom no estan d'acord.

Kim Kardashian

Kim va parlar de la seva col·lecció

Després de conèixer que Kardashian produiria roba interior per a dones, Instagram tenia una petita nota de la empresària de 37 anys que tenia aquestes paraules:

"Sempre vaig somiar amb ser un dissenyador de roba interior. El fet és que, durant molt de temps, em vaig trobar amb un problema, que consisteix en la impossibilitat d'escollir calces i sostenidors alhora bells i còmodes. Si es tracta d'exquisits articles d'encaix, d'alguna manera són incòmodes i, si es tracta de roba interior de cotó, no es veu molt elegant. Aquest és el problema que vaig decidir a la meva col · lecció. Estic segur que les calces, els sostenidors, els corsets i els cinturons que es presenten a les mitjanes atrauran a moltes dones de moda perquè no només són belles, sinó que també són molt convenients. Pel que fa al esquema de colors, vaig decidir quedar-me en colors tradicionals i neutres. Em sembla que la presència de blau o taronja brillant a la col · lecció de roba interior ara no és gaire rellevant. Realment espero que els meus productes apel·lin als aficionats i les noies els portaran ".

Després d'això, Kardashian va decidir dir algunes paraules sobre el nom de la seva futura marca comercial:

"Vaig pensar durant molt de temps sobre com nomenar la meva col·lecció de roba interior, perquè realment volia que el meu nom estigués en el títol. Admeto, sincerament, que hi havia moltes opcions, però era Kimono Intimates que més m'ha agradat. Estic segur que la marca amb aquest nom es recordarà molt fàcilment, i els meus clients podran trobar fàcilment calces i sostenidors entre les muntanyes d'altres productes de roba interior ".
Kardashian llançarà roba interior anomenada Kimono Intimates
Llegiu també

Els fanàtics van condemnar a Kardashian per haver triat el nom

Com molts n'han endevinat, la paraula Kimono en tots els idiomes significa roba tradicional japonesa. És en aquest sentit que molts fanàtics de Kim van formar una opinió negativa sobre el nom. Això és el que es pot llegir sobre Internet: "No entenc per què Kardashian insulta la cultura d'una altra persona. Kimono és un símbol de restricció i bellesa de les dones a Japó, però de cap manera una associació amb covards i bras. Em sembla que es tracta d'una decisió molt estúpida "," sempre he considerat a Kim una dona molt sensata, però deixar que el llenç amb la paraula Kimono en el títol és bastant temerari. Per tant, Kardashian posa fi al mercat asiàtic, perquè és poc probable que la gent d'aquests països compra pantalons amb un nom tan específic "," Realment no hi ha altra manera de nomenar la marca. Si fos japonès, se m'ofessaria saber que algú allibera roba interior anomenada Kimono Intimates. Solució molt estranya i estúpida de la família Kardashian ", etc.